Sex IQ test - 9

1. Homosexuálna praktika pri ktorej muž pretiahne svoju predkožku cez žaluď iného muža a nazýva:

   a) docking

   b) connecting

   c) touching

 

2. EUNUCH je:

    a) muž bez vajec

    b) obrezaný muž

    c) grécky milenec

 

3. Stoporený penis priemerného Európana má rozmery:

    a) 17,1 x 5,6 cm

    b) 12,2 x 2,8 cm

    c) 14,8 x 3,9 cm

 

4. Výrazom TRANSSEXUÁL  sa označuje:

    a) muž ktorý rád cestuje za sexom

    b) muž, ktorý chce byť ženou

    c) muž, ktorý sa odhaľuje na verejnosti

 

5. Slovenskí muži sa dožívajú v priemere niečo cez 69 rokov. V Európe patria k najdlhšie žijúcim mužom páni z Islandu. Ich priemerná dĺžka života je:

    a) 72,6  roka

    b) 74,8 roka

    c) 77,9 roka

 

6. Používanie kondómu a sexuálna abstinencia sa pokladá za najúčinnejší spôsob prevencie proti AIDS. Z obavy pred touto chorobou  zmenilo svoje sexuálne správanie:

    a) 55 % ľudí

    b) 65 % ľudí

    c) 45 % ľudí

 

7. BONDAGE (BONDÁŽ) je:

    a) francúzsky bozk

    b) erotické latexové oblečenie

    c) erotické umenie zväzovania

 

8. Výrazom FRENCH TICKLER sa označuje:

    a) špeciálne zahnutý vibrátor, ktorý bol vyvinutý na stimuláciu bodu G

    b) prezervatív na ktorom sú drážky a výstupky pre zvýšenie erotického potešenia

    c) chemický prípravok na zvýšenie sexuálnej túžby

 

9. Situácia keď má žena dobrovoľný sex s viacerými mužmi v rýchlej postupnosti za sebou sa nazýva GANG BANG. O aké označenie pôjde ak by takýto druh sexu bol nedobrovoľný a bola by takto znásilnená:

    a) BANG GANG

    b) GANG RAPE

    c) BANG RAPE

 

10. JADE STOCK označuje:

    a) budhistický termín pre penis

    b) plné zdurené varlatá

    c) byť vždy po ruke na vykonanie súlože

 

Správne odpovede hľadajte tu:  Vyhodnotenie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Homosexuálna praktika pri ktorej muž pretiahne svoju predkožku cez žaluď iného muža a nazýva:

   a) docking

   b) connecting

   c) touching

 

2. EUNUCH je:

    a) muž bez vajec

    b) obrezaný muž

    c) grécky milenec

 

3. Stoporený penis priemerného Európana má rozmery:

    a) 17,1 x 5,6 cm

    b) 12,2 x 2,8 cm

    c) 14,8 x 3,9 cm

 

4. Výrazom TRANSSEXUÁL  sa označuje:

    a) muž ktorý rád cestuje za sexom

    b) muž, ktorý chce byť ženou

    c) muž, ktorý sa odhaľuje na verejnosti

 

5. Slovenskí muži sa dožívajú v priemere niečo cez 69 rokov. V Európe patria k najdlhšie žijúcim mužom páni z Islandu. Ich priemerná dĺžka života je:

    a) 72,6  roka

    b) 74,8 roka

    c) 77,9 roka

 

6. Používanie kondómu a sexuálna abstinencia sa pokladá za najúčinnejší spôsob prevencie proti AIDS. Z obavy pred touto chorobou  zmenilo svoje sexuálne správanie:

    a) 55 % ľudí

    b) 65 % ľudí

    c) 45 % ľudí

 

7. BONDAGE (BONDÁŽ) je:

    a) francúzsky bozk

    b) erotické latexové oblečenie

    c) erotické umenie zväzovania

 

8. Výrazom FRENCH TICKLER sa označuje:

    a) špeciálne zahnutý vibrátor, ktorý bol vyvinutý na stimuláciu bodu G

    b) prezervatív na ktorom sú drážky a výstupky pre zvýšenie erotického potešenia

    c) chemický prípravok na zvýšenie sexuálnej túžby

 

9. Situácia keď má žena dobrovoľný sex s viacerými mužmi v rýchlej postupnosti za sebou sa nazýva GANG BANG. O aké označenie pôjde ak by takýto druh sexu bol nedobrovoľný a bola by takto znásilnená:

    a) BANG GANG

    b) GANG RAPE

    c) BANG RAPE

 

10. JADE STOCK označuje:

    a) budhistický termín pre penis

    b) plné zdurené varlatá

    c) byť vždy po ruke na vykonanie súlože

 

 

Sex IQ test  č. 8. – správne odpovede:

1.a ; 2.a ; 3.c ; 4.b ; 5.c ; 6.a ; 7.c ; 8.b ; 9.b ; 10.a ;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Homosexuálna praktika pri ktorej muž pretiahne svoju predkožku cez žaluď iného muža a nazýva:

   a) docking

   b) connecting

   c) touching

 

2. EUNUCH je:

    a) muž bez vajec

    b) obrezaný muž

    c) grécky milenec

 

3. Stoporený penis priemerného Európana má rozmery:

    a) 17,1 x 5,6 cm

    b) 12,2 x 2,8 cm

    c) 14,8 x 3,9 cm

 

4. Výrazom TRANSSEXUÁL  sa označuje:

    a) muž ktorý rád cestuje za sexom

    b) muž, ktorý chce byť ženou

    c) muž, ktorý sa odhaľuje na verejnosti

 

5. Slovenskí muži sa dožívajú v priemere niečo cez 69 rokov. V Európe patria k najdlhšie žijúcim mužom páni z Islandu. Ich priemerná dĺžka života je:

    a) 72,6  roka

    b) 74,8 roka

    c) 77,9 roka

 

6. Používanie kondómu a sexuálna abstinencia sa pokladá za najúčinnejší spôsob prevencie proti AIDS. Z obavy pred touto chorobou  zmenilo svoje sexuálne správanie:

    a) 55 % ľudí

    b) 65 % ľudí

    c) 45 % ľudí

 

7. BONDAGE (BONDÁŽ) je:

    a) francúzsky bozk

    b) erotické latexové oblečenie

    c) erotické umenie zväzovania

 

8. Výrazom FRENCH TICKLER sa označuje:

    a) špeciálne zahnutý vibrátor, ktorý bol vyvinutý na stimuláciu bodu G

    b) prezervatív na ktorom sú drážky a výstupky pre zvýšenie erotického potešenia

    c) chemický prípravok na zvýšenie sexuálnej túžby

 

9. Situácia keď má žena dobrovoľný sex s viacerými mužmi v rýchlej postupnosti za sebou sa nazýva GANG BANG. O aké označenie pôjde ak by takýto druh sexu bol nedobrovoľný a bola by takto znásilnená:

    a) BANG GANG

    b) GANG RAPE

    c) BANG RAPE

 

10. JADE STOCK označuje:

    a) budhistický termín pre penis

    b) plné zdurené varlatá

    c) byť vždy po ruke na vykonanie súlože

 

Správne odpovede hľadajte tu:  Vyhodnotenie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2013 Všetky práva vyhradené.

Erotickontakt.sk