Revolučný Bluetooth vibrátor Lovense Lush 3

10.11.2021 15:59

V tomto článku si niečo povieme o najvýkonnejšom vibrátore na diaľkové ovládanie prostredníctvom technológie Bluetooth, alebo jednoducho spárovaním prostredníctvom dvoch SMART zariadení cez internet z ktoréhokoľvek miesta, kde je dostupný internet. Ide o už tretiu, vylepšenú  generáciu vibračného vajíčka Lovense 3. Na začiatok si niečo povieme o dizajne a materiáli tohto produktu.

Lush 3 je vyrobený z prvotriedneho silikónu, ktorý je bezpečný pre telo a pôsobí mimoriadne mäkko. Najviditeľnejšou aktualizáciou oproti predošlému modelu Lush 2 je skrátená, pevná ale pružná anténa, ktorá je spojená so samotným vajíčkom. Je zakrivená tak, aby sa skvelo omotávala smerom k vášmu klitorisu. Výsledkom tejto zmeny je hračka, ktorá je oveľa diskrétnejšia a pohodlnejšia. Namiesto toho, aby vám visela medzi nohami, zapadá do jednej strany s vaším telom.

Lovense 3 je o niečo hrubší ako jeho predchodca. Vložiteľná časť vibrátora je 37 x 34,7 mm, obvod je okolo 11,43 cm. (rozdiel oproti Lush 2 je asi o 3,5 cm obvodu) Nie sú to však až také veľké rozdiely a aj Lush 3 sa ľahko dá vložiť pomocou lubriktu ak by bol problém. Akonáhle ho však zasniete, zostane zasunutý a drží tlak na váš bod G.

Z technických vychytávok treba určite spomenúť:

- Lush 3 je vybavený magnetickou nabíjačkou na konci antény, je pohodlnejšia, hygienickejšia ako predchádzajúca USB nabíjačka. Plné nabitie trvá asi 85 minút čo je síce dlhšie ako u iných hračiek, avšak odmenou je výdrž až 5 hodín  na jedno nabitie.

-Je o pár dB tichší ako jeho predchodca (43 db a maximálna najvyššia hladina hluku je 50 db) To je asi ako konverzácia doma, tiež 50 db (vtáčí spev je 44db, konverzácia v reštaurácii 60db). Za zmienku však stojí, že vibrátor nepoužívate stále v plnej intenzite. Ak budete stáť v tichej miestnosti, jasné že bude počuť jemné bzučanie, ale ak ste vonku, pohybujete sa v okolí, hrá hudba, či prebieha konverzácia, potom nič nepoznať. Jedine čo môže okolie na vás poznať, je pocit šťastia.

 

Ako to funguje:

Lovense Lush  3 môžete sama ovládať prostredníctvom tlačidla na konci antény, kde okrem funkcie zapnutia a vypnutia su predprogramované vzory vibrácií, alebo prostredníctvom aplikácie v telefóne, kde Vy alebo niekto iný ovláda vibračné vajíčko prostredníctvom predvolených programov, kde si môžete vytvárať aj vlastné, prípadne vajíčko bude vibrovať na základe synchronizácie s hudbou, ale lepší zážitok dosiahnete keď sa prepojí voľba na mikrofón z telefónu a vajíčko bude reagovať na okolitý zvuk. (vibrácie aktivované zvukom) V prípade vzdialeného ovládania je potrebné prepojiť 2 SMART zariadenia prostredníctvom voľne dostupnej aplikácie, kde sa zaregistrujete. Lovense Lush 3 je plne kompatibilný s:

-iPhone / iPad Air / iPad Mini / iPod Touch iOS 10 a novší

-Android 4,3 a novší

-Mac s povoleným Bluetooth 4,0

-Windows PC (na pripojenie je potrebný USB Bluetooth adaptér Lovence)

Samotná aplikácia sa dá stiahnuť a App Store alebo Google play.

 

Čistenie a životnosť:

Lush 3 má odolnosť voči vode IPX7, čo znamená, že ho možno ponoriť do vody po dobu 30 minút. Skvelé na zábavu pri sprchovaní alebo kúpaní! Čo sa týka samotného čistenia, stačí napeniť trochou teplej mydlovej vody, alebo pomocou čistiaceho a dezinfekčného spreja na erotické pomôcky (napr. Satisfyer).

 

Ak by malo byť vajíčko použité pre viaceré osoby a chceli zabezpečiť okrem horeuvedenej dezinfekcie ešte o ochranu naviac, nič vám nebráni samotné vajíčko vložiť do ultra tenkého kondómu zbaveného vlastného lubrikačného filmu.

 

Ak budete chcieť použiť lubrikant na premazanie svojej pošvy, použite výhradne na báze vody, pretože pri použití lubrikantov na báze silikónu alebo oleja je možné materiály poškodiť.  (použite napr. Durex Play Feel ).

 

Čo obsahuje samotné balenie:

- vibrátor Lush 3

- nabíjací kábel USB

-používateľská príručka

-skladovacia taška

 

Cena:

V internetových obchodoch sa cena Lovense Lush 3 pohybuje v rozmedzí od 126 do 149 Eur.

 

Erotickontakt  pre registrovaných používateľov ponúka možnosť objednať si vyskúšanie takéhoto produktu v podobe hodinovej „vzrušujúcej jazdy“. 

Objednávkový formulár nájdete nižšie.

Inštruktážne video nájdete tu: Video